Regala un taller

IMG_0380

Vols fer un regal original?

Regala una experiència gastronòmica única i sorprèn als teus amics, familiars o companys. Compra un cupó-regal d’un dels nostres tallers per a que ho gaudeixin quan ells ho desitgin.

Et proposem quatre tipus de cupons-regal d’acord als preus més habituals dels nostres tallers: Cupó-regal de 29€ per a maridatges de vi i cervesa, Cupons-regal de 37€ o 39€ per als tallers de cuina o Cupó-regal obert, en el que podràs indicar tú mateix el import a regalar.

Com funciona?

És molt senzill. Selecciona a la part inferior d’aquesta pàgina el tipus de cupó-regal que desitges (29€, 37€, 39€ o import obert).

Accedeix a la plataforma electrònica de pagament i formalitza la compra mitjançant tarjeta (rebràs el cupó al moment) o transferència bancària (rebràs el cupó quan sigui efectiva la transferència). Un cop formalitzat, rebràs per correu electrònic un cupó-regal personalitzat en format pdf com el que pots veure aquí, amb el codi per bescanviar-lo:

cupo-regal-lamanduca

Per bescanviar el cupó-regal, accedeix al calendari d’activitats, selecciona d’entre les activitats i dates disponibles la que sigui del teu interès i valida la teva reserva, introduint el teu codi en el formulari d’inscripció.

o bé,

Si no vols fer la compra per Internet o no disposes d’impressora, pots contactar amb nosaltres i comprar el cupó-regal directament a l’aula, pagant en efectiu |Tel. 618 11 06 64 lamanducavilanova@gmail.com

CONDICIONS DEL BONO REGAL

•        L’import de cupó regal pot ser utilitzat en qualsevol dels nostres tallers. Si la persona a la que regales vol un taller més car pot pagar la diferència. Si vol un taller més barat, pot utilitzar el restant per a un altre taller, per venir acompanyat, etc…

•        El bono regal té una caducitat de 6 mesos des de la data de compra.

•        Un cop reservat el curs només s’admeten canvis i/o cancel·lacions amb 72 hores d’antelació. Si finalment l’alumne no pot assistir podrà substituir-li una persona en el seu lloc, prèvia comunicació.

•        La Manduca es reserva el dret d’anular un taller si no hi ha un mínim d’alumnes inscrits. En aquest cas, el cupó té validesa fins al moment que es torni a programar el taller triat. 

La Manduca jpeg

 

 

 

X